The viaLibri website requires cookies to work properly. You can find more information in our Terms of Service and Privacy Policy.

Recently found by viaLibri....

Kort Afhandling om Oprindelsen til at tage og at give Tiende, samt Rettighed til at kalde Præster efter de Canoniske og i sær efter de Danske og Norske Love.
1777 1777 - Andet Oplag, forøget med et Tillæg. Kbhvn.: Godiche 1777. Med kobberstukket portræt af forfatteren og en udfoldelig tavle, samt smukke vignetter i kobber og træsnit. Stort ubeskåret eksemplar indbundet i smukt samtidigt halvlæder med rig rygforgyldning. Rent og velholdt eksemplar, der har tilhørt Bolle Willum Luxdorph med hans superexlibris i form af elefanthovede i guld på forpermen og hans egenhændige autograf på fribladet. * Tycho de Hofman, der var genealog, blev under sine ophold i Paris inspireret af den nye franske bogkunst. Første-udgaven af denne titel var således ét af de tidligste danske antikvatryk. Denne anden udgave er trykt med fraktur.Birkelund 97. Bibl. Danica II, 920.
      [Bookseller: Peter Grosell, Antiquarian Bookseller]
Last Found On: 2017-06-22           Check availability:      ZVAB    

LINK TO THIS PAGE: www.vialibri.net/years/items/10417213/1777-hofman-tycho-de-kort-afhandling-om-oprindelsen-til-at

Browse more rare books from the year 1777


      Home     Wants Manager     Library Search     562 Years   Links     Contact      Search Help      Terms of Service      Privacy     


Copyright © 2018 viaLibri™ Limited. All rights reserved.