The viaLibri website requires cookies to work properly. You can find more information in our Terms of Service and Privacy Policy.

Recently found by viaLibri....

Tractatus Politicus. (Bijgevoegd T. Goedewaagen: Spinoza's Tractatus Politicus, gedrukt door S.H. de Roos op de handpers).
(Hilversum, De Heuvelpers, 1927). 24,3 x 17,9 cm. Oorspronkelijk verguld perkament met flappen. In met verguld bloempapier bekleed foedraal. (8), 120 p. Met de hand gezet uit de Meidoorn en gedrukt op geschept papier met Heuvelpers-watermerk in rood en zwart op de Heuvelpers in een oplage van 125 op de pers genummerde exemplaren. Exlibris verwijderd van binnenzijde voorplat, enkele roestvlekjes voorin, maar een heel fraai exemplaar. Onderzijde van het foedraal iets gevlekt.l Eerste uitgave van De Heuvelpers van S.H. de Roos, daarenboven: de eerste keer dat een Nederlandse private press een Latijnse tekst publiceert.Bijgevoegd: T. GOEDEWAAGEN Spinoza's Tractatus Politicus. Ingenaaid. 8 p. Met de hand gezet uit de Meidoorn en gedrukt door S.H. de Roos op de handpers.
      [Bookseller: Antiquariaat Fokas Holthuis]
Last Found On: 2017-11-10           Check availability:      booklooker.de    

LINK TO THIS PAGE: www.vialibri.net/years/items/25835671/1927-de-heuvelpers-spinoza-benedictus-de-tractatus-politicus-bijgevoegd-t-goedewaagen-spinozas

Browse more rare books from the year 1927


      Home     Wants Manager     Library Search     563 Years   Links     Contact      Search Help      Terms of Service      Privacy     


Copyright © 2019 viaLibri™ Limited. All rights reserved.